27 oktober 2021

Wat is zandstraalfolie?


Misschien heb je er wel eens van gehoord, misschien ook niet: zandstraalfolie. Het is een bijzonder product dat bij een heel groot publiek in Nederland nog niet bekend is. Vandaar dat wij besloten hebben om er een artikel aan te wijden. Hiermee kun je informatie opdoen en kunnen we jou overtuigen om ook eens met zandstraalfolie aan de slag te gaan.

Wil je dan ook meer weten over dit product? Lees dan zeker dit artikel verder.

Functie van de folie


Met zandstraalfolie op je ramen houd je ongewenste inkijk tegen. Gezandstraald raamfolie is folie met een voelbare korrel. Het lijken transparante zandkorrels die egaal op een folie zijn gespoten. Het zandstraalfolie laat licht door. Kleuren en contouren zie je slechts op enkele centimeters afstand, sta je verder van het folie vandaan dan kun je er vrijwel niets doorheen zien. Het gezandstraalde folie is een veel voorkomend folie dat je ook vaak bij tandarts en dokters praktijken ziet. Het is een ideaal privacyfolie dat er ook nog eens elegant uitziet.

Verschillende mogelijkheden qua keuze


Ruiten blinderen met zandstraalfolie kan met een folie met grove korrel of met een matte folie met glinstering en fijne korrel. Deze laatste is de juiste keuze als u een moderne look prefereert. Beide folies zijn echter kwalitatief zeer goed en geschikt voor langdurig gebruik. Op aanvraag zijn ook diverse kleuren beschikbaar.

Hopelijk hebben we je kunnen overtuigen van dit product. Je besteld de folie al voor nog geen 16euro per gebruik. Dat is natuurlijk geen geld als je kijkt naar de voordelen die dit product met zich mee brengt. Sla snel je slag!