28 november 2021

Prachtige palmboom

Bekijk de prachtige palmboom bij Tropic trees. Op de site zie je dat je voor minder dan vijfentwintig euro in bezit kan komen van een Trachycarpus Wagnerianus. Bijzonder is dat een palmboom nooit blad verliest. Bij de meeste bomen vallen in het najaar de blaadjes van de bomen, en heeft de boom in de winter geen loof, maar een palm blijft het hele jaar door groen. Wat ook bijzonder is, het is een exotische boom, maar de boom doet het goed in ons koude klimaat, sommigen kunnen het hele jaar door buiten staan zonder dat de boom doodvriest. Tropic trees heeft meer te koop dan palmbomen.

De bijzondere exotische bomen van Tropic trees

Naast de palmboom heeft Tropic trees ook vijgen- olijven en citrusbomen. De citrusboom is te onderscheiden in de mandarijn- sinaasappel- citroen- limoen- en granaatappelboom. Al deze bomen kun je eenvoudig online kopen bij Tropic trees Hengelo. In Hengelo wordt de boom stevig verpakt en toegestuurd waar ook binnen Europa. Makkelijker kun je niet in bezit komen van een exotische boom. Wel het advies om eerst de informatie op de site te lezen. Niet iedere boom kan het hele jaar door buiten. Het kan voorkomen dat een citrus het beter doet in een serre, en de palmboom binnen.

Eigen import en selectie door specialisten

Tropic trees selecteert en importeert zelf de exotische bomen. Zij letten dan op de vorm, groei en wortelgestel. Ook eventueel ziektes worden door de specialisten gezien en herkend. Omdat Tropic trees Hengelo eigen import verkoopt kan de prijs laag zijn. Hierdoor is het haalbaar om meerdere boompjes en planten te kopen. Een groepje citrusbomen, een olijf en vijg erbij, en een palmboom. Dan nog wat planten voor binnen, voor een lage prijs is je huis of bedrijf ingericht met bijzonder exotische bomen en planten. Bekijk het aanbod op de site, er staan veel bijzondere bomen en planten. De informatie is duidelijk, bij vragen kun je contact leggen.