28 november 2021

Originele cadeautips

Voor kleine kinderen is het meestal best makkelijk om een leuk cadeau te verzinnen. Een paar leuke poppen of speelgoed worden ze meestal erg blij van. Voor meisjes en jongens is het vrij makkelijk om iets te kopen. Tot dat de kinderen ouder worden, dan wordt het toch echt steeds lastiger. Vooral bij volwassenen tussen de 21 jaar en de 30 jaar kan het erg lastig zijn om met iets origineels te komen.  Voor bejaarden mensen is het ook erg lastig. Meestal worden ze niet heel erg blij meer van een fles wijn of een leuke set bier. Wat zijn nou wel leuke ideeën voor lastige leeftijden?

Gepersonaliseerde cadeaus

Een leuk cadeau wat eigenlijk voor elke leeftijd wel kan is een gepersonaliseerd cadeau. Ik zal een paar voorbeelden noemen. Het is bijvoorbeeld leuk om een wijnpakket te geven met een wijnglas erbij, maar hoe leuk is het dan om op die wijnflessen een leuk tekstje te zetten. Voor als iemand jarig is natuurlijk een verjaardag wens maar als je het geeft als bedankje kan je er ook opzetten waarvoor je diegene bedankt. Dit kan ook met een foto. Als bijvoorbeeld je opa of oma jarig is dan kan je een leuke thee set geven met een paar thee glazen erbij. Op die thee glazen kan je dan een leuke foto laten printen van jullie samen. Als je opa of oma dan thee aan het drinken zijn dan kunnen ze altijd aan jou denken. Bijna op alles wat je maar kunt bedenken kunnen ze een foto laten printen. Als je nog een cadeau voor je partner zoekt dan kan je een foto van jullie samen op een kussen laten printen. Wat het meestal ook altijd goed bij veel mensen zijn cadeaubonnen. Maar denk dan niet aan een standaard cadeaubon voor een kleding winkel of parfumerie maar bijvoorbeeld voor tuinmeubelen. Hierbij weet je zeker dat ze het nodig hebben en dat het goed terecht komt. Een mooie lounge dining set of toch een lekkere relax tuinstoel? Door middel van een cadeaubon kan de persoon in kwestie het ook zelf uitkiezen.

Dagjes weg

Als je het nou niet leuk vindt om iets materialistisch te geven dan kan je ook een leuk dagje weg cadeau geven. Doe bijvoorbeeld een leuk dagje shoppen in een mooie stad in Nederland cadeau met daarbij een lunch samen. Of kies voor iets meer cultureels door bijvoorbeeld een kasteel te bezoeken of een museum. En als je nou echt een avonturier bent dan kunnen jullie samen gaan kanoën of waterskiën. Door zo’n leuk uitje cadeau te geven heb je ook gelijk weer een momentje samen waarbij je gezellig kan bij kletsen en om jullie band te versterken.