28 november 2021

LinkedIn bedrijfspagina’s uitbesteden

Wanneer je met jouw bedrijf actief bent op LinkedIn kan je het vast niet ontschoten zijn om een LinkedIn bedrijfspagina aan te maken. Hier kun je alle relevante berichten waarvan je bevindt dat jouw collega’s maar ook volgers op LinkedIn moeten weten. Maar veel bedrijven weten niet wat ze verder met een bedrijfspagina moeten terwijl er juist zoveel functionaliteiten zijn die onaangeraakt blijven. Zonde vond een LinkedIn specialist en deze heeft dan ook in een mooie blog beschreven wat jij kunt doen om jouw LinkedIn pagina verder vorm te geven. Heb je hier geen tijd voor of weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Kies er dan voor LinkedIn uitbesteden. Dan weet je zeker dat je goed bezig bent!

Bannerfoto van jouw bedrijfspagina

Het is een vaak vergeten onderwerp, de bannerfoto van jouw LinkedIn bedrijfspagina. En toch is dit een onderdeel dat na het zien van de profielfoto als eerste door personen gezien wordt. En het is ook heel bepalend voor de look and feel van jouw pagina. Je wilt natuurlijk dat de eerste indruk van jouw bedrijf een goede is en dat ga je niet halen wanneer er een bannerfoto mist op jou LinkedIn pagina of als deze onscherp of onprofessioneel is. Wat je hiermee wel moet doen is een specialist inhuren die een mooi foto maakt. Zo kun je dit realiseren door LinkedIn uitbesteden. Hiermee maakt een specialist een goede foto voor zowel jouw Linkedin banner als alle andere content die er gedeeld wordt. Hiermee geef jij jouw LinkedIn uit handen aan een specialist die jarenlange ervaring heeft met het bereiken van jouw doelgroep op LinkedIn.

Vele bedrijven gingen je al voor dus wanneer is het voor jouw bedrijf tijd om LinkedIn uit te besteden aan een professional? Kies vandaag nog voor LinkedIn uitbesteden!