28 november 2021

LED panelen zijn de ideale lichtbron voor jouw kantoor

LED panelen zijn echte toppers als het gaat om verlichting in kantoren, magazijnen en zelfs ziekenhuizen. Deze lichtbron wordt gekenmerkt door een hoge lichtopbrengst, egale verlichting van de hele ruimte en een grote keuze in de warm- of koudheid van het licht. Ideaal dus, voor iedere kantoorruimte en werkplaats. Zo'n grote en mooie aankoop wil je natuurlijk wel direct goed doen! Ga daarom naar Bes LED – LED panelen specialist – en zij kunnen je helpen bij het uitkiezen van het LED paneel dat het beste bij jouw wensen past.

LED panelen op maat

Er zijn meerdere belangrijke factoren die meespelen wanneer je een LED paneel wilt kopen. Naast natuurlijk de lengte en de breedte van een paneel spelen ook de vorm en hoogte mee bij de selectie. Kies eerst de vorm en grootte van jouw gewenste LED paneel uit, kies vervolgens een hoogte en de kleur van het licht. Kom je er niet uit? De specialisten van de klantenservice van Bes LED helpen je graag!

Kleurtint en kleurechtheid

Soms kan het belangrijk zijn om een lamp te kiezen met een bepaalde tint. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn als de lampen in een werkplaats of galerie komen te hangen. In deze gevallen is het namelijk erg van belang dat de kleurechtheid van de lampen zo hoog mogelijk is, op deze manier voorkom je namelijk dat een kleur er anders uitziet dan hij eigenlijk is. Bij Bes LED kun je kiezen uit LED panelen met alle mogelijke tinten. Voor warme tinten kies je een lamp tussen 2700K en 3000K, voor neutrale een lamp met een waarde tussen 4000K en 4500K en tenslotte moet je voor een koude tint een lamp hebben tussen 6000K en 6500K. 

Kan ik in ieder plafond een LED paneel installeren? 

Je vraagt je nu vast af of je zo'n LED paneel ook in jouw kantoorruimte kunt plaatsen. Dit hangt een beetje af van het plafond dat je in jouw kantoorruimte hebt. De LED panelen kunnen gemakkelijk in een systeemplafond worden gezet. Mocht je een betonnen of gipsen plafond hebben dat is het installeren van deze verlichting gelukkig ook mogelijk. Omdat de panelen niet direct in het plafond kunnen worden gezet moet er gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld een methode die pendelen heet. Hierbij komen de panelen met kettinkjes aan het plafond te hangen. Heb je hier vragen over? Neem contact op met de specialisten van Bes LED.