19 april 2021

De perfecte outfit voor de feestdagen

De feestdagen zijn in volle gang, dit jaar net even anders dan normaal. Waarbij we normaal samenkomen met familie en vrienden moet het dit jaar helaas anders. Gelukkig vinden we overal oplossingen voor, borrels via een videocall zijn het nieuwe normaal. Waarbij je normaal je mooiste kerstjurkje of nieuwjaars outfit wilde showen is het nu heel verleidelijk om achter je laptop te kruipen met een dikke trui, sloffen en een joggingbroek. En ik snap het, want voor wie doe je het ook eigenlijk? Nou, voor jezelf! De feestdagen zijn dit jaar voor iedereen wat somber, maar een treurige outfit gaat hier ook niet aan meewerken. Ook al is het alleen voor jezelf, of voor die zoom borrel, maak jezelf klaar zoals je dat elk ander jaar zou doen. Wanneer bijna alles anders is dan normaal zal dit je helpen om toch nog een beetje de feestdagen te beleven zoals altijd, zoals normaal. Dus, dat gezegd hebbende, geef ik je in deze blog een aantal tips voor de perfecte outfit om toch de blits te maken met de feestdagen. Al is het voor jezelf. 

Kleding

Voor vrouwen is een jurkje al gauw de eerste keuze met de feestdagen. Jurkjes zijn natuurlijk altijd goed, en het voordeel van binnen blijven: bloten benen! Over het algemeen staan jurkjes het mooiste wanneer je deze draagt met blote benen, vooral wanneer je kiest voor een opvallende kleur. Een zwarte panty kan het geheel opbreken, wat zonde is. Zet je verwarming op standje sambal en show those legs. Wil je toch liever een panty? Een panty hoeft helemaal niet effen zwart te zijn. Panty’s komen in verschillende kleuren en met verschillende prints. Een panty met bijvoorbeeld een subtiele glitter erin kan enorm mooi staan onder een jurkje in een effen kleur. Voor de dames die niet van jurkjes houden is er goed nieuws. Pakken kunnen tegenwoordig ook gewoon worden gedragen door vrouwen. Een oversized blazer met een mooie pantalon geeft een chique uitstraling. 

Schoenen

Bij je feest outfit horen natuurlijk ook een paar mooie schoenen. In huis heb je misschien sloffen aan, maar wanneer je dat rondje buiten loopt om toch even je outfit te showen horen daar natuurlijk passende schoenen bij. Een leuke webshop voor goede, mooie schoenen is van Arendonk. Van Arendonk heeft een enorm groot assortiment, van merken zoals Toral tot Dr. Martens. Bij de feestdagen willen de meeste vrouwen een schoen met een hak aan, gelukkig is dat geen vereiste voor een feestlook. Sneakers kunnen hartstikke leuk staan onder een jurkje, rokje of pantalon. Maar ook een laars of nette schoen kan een feestlook compleet maken. Het is natuurlijk jouw eigen feestje.